‘Ondernemen met focus
op je winst om je doelen,
wensen en dromen
waar te maken’

Financiële Ondernemers Coaching: Profit First

Elke onderneming begint met een inspirerende droom. Wat is jouw droom? Waar ligt jouw passie? Visualiseer eens hoe jij jouw werk en onderneming ziet. Streef je naar groei, overweeg je uitbreiding of wil je samenwerken? Ondernemer: wat drijft jou diep van binnen? Welke dromen koester je en wil je graag realiseren? Werk en leef je zoals je wilt? Of heb je hierin stappen te zetten?

Profit First geeft overzicht en rust

Helderheid over je doelen en prioriteiten brengt rust en overzicht. We stellen samen een realistisch Winstplan op en analyseren je geldstromen. Elke euro die je bedrijf binnenkomt, krijgt direct een specifiek doel via een handig verdeelbestand.

Als jouw Profit First coach help ik je efficiënt met je financiën om te gaan, zodat je maandelijks een vast salaris hebt, winst maakt en genoeg apart zet voor belastingen en kosten. Dit vormt de basis. Zodra mogelijk, richten we ons ook op je pensioen, investeringen en een extra buffer. Zo werkt Profit First: volledig op maat voor jou. Met als resultaat meer winst, gezonde investeringen en een rustgevend overzicht.

Samen kijken we vooruit naar de toekomst van je bedrijf en jouw dromen, wensen en doelen. Die realiseer je op een uiterst flexibele en plezierige manier.

Profit First met ‘Dagobert Duck-vibes’!

Net als Dagobert Duck verdeel ik mijn euro’s met plezier op mijn Profit First rekeningen. Administratie is terugkijken; Profit First is gericht op de toekomst. Als ondernemer ga ik ‘aan’ zodra ik denk aan de toekomst en over de plannen voor mijn bedrijf!

machteld-koenraad-financieel-ondernemerscoach-profit-first

Achtergrond Profit First Profit First

het systeem is ontwikkeld door Mike Michalowicz en in Nederland geïntroduceerd door Femke Hogema. Als Profit First Professionals coach werk ik nauw samen met Femke en met de Profit First organisatie.

Benieuwd naar de voordelen van Profit First voor jou en je onderneming? Neem dan nu contact op voor een kennismaking.

machteld-koenraad-financieel-ondernemerscoach-icon-60x60-MK-wit

Na een open en concreet gesprek zijn we gaan samenwerken. Wat ik erg plezierig vind is dat je er echt verstand van hebt. En dat je met mij meedenkt; Meer lezen
Maarten Koenen

machteld-koenraad-financieel-ondernemerscoach-icon-60x60-MV-wit

Na de introductietraining Profit First, was ik meteen fan van dit overzichtelijke systeem. Meer lezen
Mandy Voncken

machteld-koenraad-financieel-ondernemerscoach-icon-60x60-EO-wit

Profit First is in één woord: verhelderend. Meer lezen
Emma van Opstal