Over mij

Waarom doe ik wat ik doe?

Financiën en geld voelen voor mij als een reis van ontwikkeling die begon op mijn 15e. Gestart door mijn moeders financiële afhankelijkheid na de scheiding. Als financieel ondernemerscoach help ik anderen om ook financieel onafhankelijk te worden.

Met mijn achtergrond in Bedrijfskunde en ervaring bij financiële instellingen koos ik in 2014 voor het zelfstandig ondernemerschap. Mijn deskundigheid ligt in cijfers en daarnaast heb ik mezelf ontwikkeld als coach. Het liefst werk ik met cliënten die juist deze combinatie van cijfers en persoonlijke groei zoeken. De uitdaging voor mij is om de harde en zachte kant van de ondernemer bij elkaar te brengen omdat ze elkaar sterk beïnvloeden. Door jou te laten nadenken en voelen wat goed is en wat werkt voor jou, kom je makkelijker tot je doelen en is het ondernemerschap leuker. Dat gun ik iedereen!

Sinds 2017 werk ik met Profit First, waarbij ik ondernemers coach om hun bedrijf winstgevend te maken. Het is zowel een strategie als een levensstijl die ook mij groei en financiële rust geeft. Daar komt de samenwerking met virtual assistent Debbie van Spaandonk uit voort.

Sinds een aantal jaren ben ook ik coach van 1e jaars Profit First Professionals. Extra trots ben ik op het ontvangen van de Go Giver Award in 2023. Een erkenning waar ik heel dankbaar voor ben.

Mijn ondernemersreis is een groots avontuur, zowel zakelijk als persoonlijk. Het verwezenlijken van mijn droom, het kopen van een camperbus, maakt het mogelijk om flexibel te werken terwijl ik andere plekken in Nederland en erbuiten ontdek. Sinds begin 2024 is de bus een feit, waardoor mijn droom werkelijkheid is geworden. De vrijheid om onderweg te zijn, alleen of met mijn partner André en dochter Christianne en om flexibel te kunnen werken, is een langgekoesterde wens. Die ik heb kunnen verwezenlijken.

Mijn boodschap aan jou is simpel: wat jij wilt bereiken, is mogelijk. Als ondernemer sta ik klaar om jou te helpen barrières te overwinnen, je financiën te organiseren en jouw toekomstplannen te realiseren.

Ondernemerschap, in mijn visie, is een prachtige, uitdagende en vooral boeiende reis.

machteld-koenraad-financieel-ondernemerscoach-over-mij

Privé

Ik woon sinds 2004 in Amstelveen, met mijn partner André (we hebben elkaar bij de bank leren kennen, jawel: een bankstel) en twee jaar later is onze dochter Christianne geboren. We hebben ook nog twee poezen: Beertje en Bailey. Sinds kort heb ik besloten om een campertje te kopen om er wat vaker op uit te kunnen trekken.
We hebben alle drie gevoel voor cijfers. Onze dochter blijkt ook heel goed te zijn in Economie, dat is natuurlijk leuk om te zien. Sport is geweldig belangrijk in mijn leven, ik noem het wel eens mijn grootste verslaving. Ik hou van tennissen, zwemmen, hardlopen, fietsen en nog veel meer. Ik gebruik sport en bewegen om los te komen uit mijn hoofd en dat lukt me goed. Ook vrijwilligerswerk doen in de sportieve context doe ik graag.