Oude dag, goed geregeld

Straks zorgeloos genieten van je oude dag ?   

oude dag

Kom nu in actie voor je pensioen later

Met passie aan je bedrijf werken

Je bent zelfstandig ondernemer en werkt elke dag vol passie aan je bedrijf en je doelstellingen. Maar hoe zit het met je oude dag? Ben je daar ook zo actief mee bezig? Of voel je weerstand of maak je je zorgen? Amanda Rogaar en ik herkennen jouw onrust. Ook wij schoven dat pensioen voor ons uit. Tóch besloten we in actie te komen en het te regelen.

Sexy onderwerp?

Als collega-ondernemers begrijpen we heel goed dat pensioen niet het meest sexy onderdeel is van jouw ondernemerschap. Het aanbod van banken, verzekeraars en financiële instellingen is zo complex, waar moet je beginnen? Als professionals kennen Amanda en ik de financiële en fiscale wereld en we helpen je graag op weg.

Dat doen we in de workshop Oude dag, goed geregeld, 

In 3 uur tijd je eigen pensionado-plan

Samen met ons maak je je eigen concrete en realistische ‘pensionado-plan’.

In drie uur ben je op de hoogte van alle oudedagsvoorzieningen en weet je hoeveel geld je elke maand apart zet, zodat je straks het leven kunt leiden dat jij als pensionado wilt.

Meer weten over de workshop Oude dag, goed geregeld kijk dan op www.oudedaggoedgeregeld.nl

Heb je vragen, mail ons gerust op team@oudedaggoedgeregeld.nl

Buddies

Amanda Rogaar en ik zijn ondernemer-buddies van elkaar. Eén dag per maand komen we samen en dagen we elkaar uit. Gewoon, om onze bedrijven nóg beter te maken. Zo bespreken we onze doelen en ambities.

Eén doel hebben we gemeenschappelijk: een zorgeloze pensionado worden. Een gezonde, kapitaalkrachtige senior met een comfortabel leven. En zo is de workshop Oude dag, goed geregeld ontstaan.