Referentie

machteld-koenraad-financieel-ondernemerscoach-icon-60x60-EH-groen

Boekhouding in orde, aangifte gedaan, arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten en pensioen geregeld

Ik heb het gevoel van zekerheid. Er zijn geen vraagtekens of financiële onderwerpen die ik niet op orde heb. De boekhouding is helemaal in orde. Belastingaangifte gedaan. Pensioen is geregeld en ik weet hoe ik mijn arbeidsongeschiktheidsverzekering kan afsluiten bij Yezzer. Mijn financiële situatie is duidelijk als ondernemer op korte en lange termijn.
Toen ik begon als ZZP-er had ik mijn boekhouding opgezet in e-Boekhouden.
Een heleboel informatie heb ik online opgezocht en gevonden. Maar dan blijft er toch iets knagen van klopt dit? Via een vriendin kwam ik bij jou.
Wat je goed doet is even bijpraten. Doordat je mijn achtergrond kent, kan ik goed met je sparren over financiële en bedrijfsmatige onderwerpen. Ook ben je de stok achter de deur die ik af en toe nodig heb.
Je hebt me geleerd op eenvoudige manier mijn boekhouding te doen. We hebben een plan opgesteld met focus op een gezonde financiële situatie nu en in de toekomst.
Als iemand zelf zijn/haar boekhouding wil doen en de financiële touwtjes in handen wil houden, dan denk ik dat je een 10 bent.
Vervolgens was ik op zoek naar iemand die me kon helpen met mijn jaarafsluiting en belasting aangifte. Je bent de stok achter de deur die ik af en toe nodig heb.
In de 4 jaar dat we samenwerken heb je me geholpen met alle financiële onderwerpen zoals administratie, jaarafsluiting, inkomstenbelastingaangifte en pensioen en verzekeringen.

Referentie Esther Huijten