Referentie

machteld-koenraad-financieel-ondernemerscoach-icon-60x60-MK-groen

Machteld is iemand bij wie je het gaat snappen!

Voor ik bij jou, Machteld Koenraad, kwam was ik bij vlagen onzeker over mijn financiën. Na een open en concreet gesprek zijn we gaan samenwerken. Wat ik erg plezierig vind is dat je er echt verstand van hebt. En dat je met mij meedenkt; het is niet zo dat ik jou moet volgen. Ook fijn dat je me zo nu en dan achter de broek zit. Omdat financieel management niet mijn grootste hobby is, was het mijn ‘wegkijkdossier’. Met jou gaat dat niet meer.
Top is ook je menselijke aandacht. We hebben het niet alleen over financiën, ook over sporten en zo. Ondernemen is per slotte ook mensenwerk. En… je helpt me verder met mensen uit je netwerk, heel plezierig.
Ik heb nu overzicht, inzicht en rust op het vlak van mijn financiën. Ik kom met plezier naar onze sessies en heb zelfs alweer een leuk tripje kunnen maken (Rome), omdat ik nu grip heb!

Referentie Maarten Koenen