Referentie

machteld-koenraad-financieel-ondernemerscoach-icon-60x60-TK-groen

Leer mij het zelf te doen

Voor de vijfde keer alweer doet Machteld mijn belastingaangifte. Als financieel deskundige sluit ze naadloos aan op mijn niveau. En we brengen een duurzame basis aan in mijn administratie.

Haar motto is “Leer mij het zelf te doen”[Maria Montessori] en daar neemt ze ook de noodzakelijke tijd en ruimte voor. Ze zet sterk in op het vergroten van mijn inzicht en pas als ik het snap is ze tevreden.

Nou ja, bijna, want wat dan volgt zijn de afspraken over wat ik ga doen, wat zij gaat doet – meestal verrassend snel – en wat het vervolgtraject zal zijn.

Tussen de bedrijven door zijn er altijd momenten waarin het gaat over de waarde, de context en het waarom van haar aanpak. Deze passie motiveert mij om ‘achter de cijfers te kijken’.

Als interimmanager bij publieke en maatschappelijke organisaties ben ik blij met deze ondersteuning Ze ontzorgt, deelt wat ze weet en is ook altijd in voor vragen en vernieuwing.

Samenvattend zie ik Machteld als enthousiasmerende expert op financieel gebied, die tegelijkertijd deskundig, empathisch en zakelijk is met didactische en methodische vaardigheden.

Referentie Trijntje de Kraker