Referentie

machteld-koenraad-financieel-ondernemerscoach-icon-60x60-MB-groen

Open en eerlijk, energiek en met humor

Voordat we gingen samenwerken had ik geen inzicht en controle over mijn administratie in de breedste zin van het woord. Ik wilde orde op zaken te stellen. De samenwerking vind ik heel fijn. Open en eerlijk, energiek en met humor. Ik vind je zeer kundig en in staat om ook voor leken een duidelijke uitleg te geven in zaken.

Dat ik altijd bij je terecht kan, dat je mijn vragen, zorgen altijd serieus neemt en er alles aan doet om dit weg te nemen.

Ik heb veel meer inzicht en ik begrijp ook hoe de zaken in elkaar steken. En weet ik dat niet, dan kan ik dat altijd aan jou vragen. Het geeft me rust. Dat is heel fijn in mijn dynamische levenJ. Dit komt omdat alles op orde is. Heel simpel eigenlijk maar oh zo essentieel. Kortom: ik vind je een zeer kundige, service gerichte financiële professional die je echt kan helpen om inzicht en overzicht te krijgen in je administratie c.q. financiële situatie.

Referentie Mariska Both