Referentie

machteld-koenraad-financieel-ondernemerscoach-icon-60x60-MN-groen

Eigenlijk deed ik maar wat

Elk kwartaal stuurde ik mijn facturen, rekeningen en overzichten naar mijn boekhouder. Het financieel overzicht dat ik terugkreeg begreep ik maar voor de helft. Zo lang er geld overbleef was dat prima. Tot het moment dat ik mijn financiële buffer moest aanspreken en deze minder stevig was dan ik dacht. Machteld heeft mij geholpen financiële rust te vinden. Ik heb nu inzicht en overzicht. Ik begrijp mijn eigen boekhouding beter en draai zelf aan de knoppen.

De samenwerking met Machteld is prettig. Ik krijg veel uitleg en kan steeds mijn vragen kwijt. Met een hele kleine lichte drang word ik gestuurd in het proces en subtiel achter mijn vodden gezeten. Machteld is echt een aanrader voor iedereen die financieel niet helemaal lekker georganiseerd is.

Referentie Marga de Nooij