Referentie

machteld-koenraad-financieel-ondernemerscoach-icon-60x60-MP-groen

Ik ben er trots op dat ik mijn eigen boekhouding doe

Mijn vriendin deed mijn boekhouding, maar ik wilde graag zelf inzicht en overzicht hebben. Daarin moest ik dus stappen maken. Daarom ben ik mij gaan verdiepen in het slimmer omgaan met geld. Het boek Profit First hielp mij goed op weg. Mijn vriendin vond dit boekhoudkundig lastig en daarom zocht ik iemand die daarbij kon helpen.

Via Zaai kwam ik in contact met Machteld. Wat mij opviel is dat zij zich echt verdiept in mijn situatie en snel de noodzaak zag om het boekhoudprogramma e-Boekhouden te gebruiken. Wat mij aanspreekt is dat zij de tijd neemt, behapbare stappen zet, duidelijk is en controleert of de communicatie goed gaat.

Het gaat goed met mijn bedrijf en ik ben er trots op dat ik mijn eigen boekhouding kan doen. Ik heb voldoende potjes om alles te betalen en kan mij volledig focussen op het bouwen van mijn bedrijf. Het mooie is dat dit ook goed is voor de relatie met mijn vriendin. Machteld krijgt van mij een 10!

Referentie Marcel Pannekoek