Referentie

machteld-koenraad-financieel-ondernemerscoach-icon-60x60-JV-groen

Mijn pensioen: van een grote zwarte vlek naar een helder overzicht

Machteld is een vakvrouw. Ik heb bij haar het traject OUDE DAG, GOED GEREGELD gedaan en ik weet nu wat ik moet doen om een goed pensioen op te bouwen. En hoe het straks zal zijn als ik ga stoppen met werken.

Ze heeft enorm veel kennis van zaken en als ze iets niet weet, weet ze wel hoe ze aan de juiste informatie moest komen.

Het proces waar Machteld me doorheen leidde en haar aanpak is helder; ik wist bij elke stap precies wat me te doen stond. Deadlines en de dingen die ik moest doen, communiceerde ze duidelijk, ik geef dit traject bij Machteld het rapportcijfer 9.

Ze maakt de moeilijke materie van pensioenen begrijpelijk, zodat het ook gaat leven. Door het nu te regelen, heb ik inzicht in mijn toekomstige situatie en kan ik mijn oude dag inderdaad goed regelen. Het belangrijkste is dat dit me rust en vertrouwen geeft in mijn toekomst..

Referentie Janine van Vliet