Referentie

machteld-koenraad-financieel-ondernemerscoach-icon-60x60-EE-groen

Op zoek naar een heel andere benadering

Administratie doen hoort erbij als je een bedrijf begint. Sterker nog, je hebt me overtuigd van het feit dat ik zelf de controle moest hebben over de financiën van mijn eigen bedrijf. Ik kwam tot het inzicht dat het niet slim is om alles uit te besteden en ik had het gevoel dat ik, door voor jou te kiezen, zelf beter grip krijg op mijn eigen financiën dan wanneer ik voor de andere partij zou kiezen.

Ik vind het top dat jij me ontzorgt in mijn financiën. Niet door mij alles uit handen te nemen, maar door mij zelf te laten ervaren hoe ‘het werkt’. Dit geeft mij meer inzicht in- en grip op mijn eigen financiën. Je bent heel prettig om mee samen te werken, toegankelijk en deskundig.

Ik heb meer inzicht gekregen in wat er nodig is voor een goede administratie. Ik vind het minder vervelend, heb meer overzicht en grip op gekregen. Daarnaast heb ik een prettig en positief gevoel over onze samenwerking.

Referentie Erik Eilering