Succesvol ondernemen vraagt om solide financiën

Ondernemen is je lust en je leven. Je hebt volop aandacht voor de relatie met je klanten en het verder ontwikkelen van je bedrijf. De administratie schiet er soms bij in. Terwijl een goed financieel overzicht, een ambitieuze en haalbare begroting en het benutten van fiscale mogelijkheden het succes van je onderneming vergroten.

Zelf doen… en ik help je erbij

Als financiële professional zorg ik ervoor dat je het financiële heft in eigen handen kunt nemen. Ik geef je de tools die ervoor zorgen dat de financiële basis van je onderneming piekfijn in orde is. Afhankelijk van jouw vragen en wensen en de fase waarin je als ondernemer of ZZP-er zit, doe ik dat op een aantal manieren.

Financiële advisering

Samen nemen we de financiële stand van zaken onder de loep en help ik je om de administratie in te richten. Belastingaangiftes, jaarstukken als de balans en de winst- en verliesrekening en fiscale regelgeving nemen we vanzelfsprekend mee. Het doel is dat je aan het einde van het traject zoveel financieel inzicht hebt dat je zelf de administratie kunt doen en beoordelen. Mijn motto is “zelf doen” en “ik help je erbij”. Dat betekent dat ik je coach en leer om het zelf te doen. Lukt dat niet in één keer en wil je daarom in een check op de door jou verwerkte zaken? Dat doe ik graag.

Inzicht in je financiële situatie is de basis voor een gezonde en groeiende onderneming

Financiële coaching & training

Je wilt jezelf als ondernemer niet tekort doen en onder aan de streep minder over houden dan mogelijk is. Belangrijk dus dat je een goede financiële administratie hebt (samen) met een begroting, gebaseerd op jouw plannen, en gebruik maakt van fiscale mogelijkheden en regels. Ik help je met het inrichten van een administratie, zodat je grip krijgt op de financiële huishouding van je bedrijf en je zelf aan de knoppen kunt draaien. Om financieel het maximale uit je onderneming te halen werk ik met Profit First. Een gestructureerde aanpak die er toe leidt dat er altijd winst wordt gemaakt en je een fatsoenlijk salaris ontvangt.

Geen financiële verrassingen

Je krijgt een voorstel vooraf voor het hele traject of apart voor de coaching, training en advisering, zodat je weet waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan.

Netwerk van specialisten

Ik werk regelmatig samen met andere specialisten zoals bijvoorbeeld pensioenexperts, fiscaal specialisten en andere Profit First professionals. Dat betekent dat je de vraag maar een keer hoeft te stellen en dat ik ervoor zorg dat je een advies op maat krijgt. Handig.

Interesse?

Neem nu via info@machteldkoenraad.nl contact op of bel 06-26364610 voor een afspraak.

Terug naar diensten