Machteld Koenraad

Mijn drive is heel simpel: Ondernemers helpen hun financiële zaken te begrijpen, op orde te krijgen en doelen te behalen. Het mooie is dat waar ik goed in ben, voor anderen een hele klus is. Daarom ben ik vier jaar geleden mijn eigen onderneming begonnen, zodat ik mij daar volledig op kan richten. Ruim 20 jaar ervaring als adviseur in de financiële dienstverlening is de solide basis onder mijn bedrijf.

Zelf doen wat je zelf kan

Ik help zelfstandigen en ondernemers om zelf hun financiële zaken te doen. Zie mij als financieel coach, adviseur en sparring partner. Ik doe dat met beide benen op de grond en met een duidelijk plan van aanpak. Zo werken we samen aan jouw financiële inzicht en vaardigheden zodat je zelfstandig verder kunt en weet wat je moet doen om je doelen te behalen. Met een beetje hulp blijkt vaak dat je veel meer kan dan je van te voren had verwacht. Vertrouwen, persoonlijke benadering, actie en eenvoud zijn mijn kernwoorden.

Amstelveen als basis

Sinds 16 jaar woon ik in samen met André en mijn dochter van 14 jaar in Amstelveen. Ik ben 50 jaar en een fervent sportliefhebber. Tennissen doe ik graag bij Aemstelburgh en als langeafstandloper train ik bij Atletiekvereniging Startbaan. Als kind kon ik al goed met geld omgaan en had ik spaarpotjes voor onverwachte gebeurtenissen en tegenvallers. Dat ik koos voor een carrière in de financiële dienstverlening kwam voor niemand als een verrassing.

Als jij grip krijgt op je financiële zaken is mijn missie geslaagd.

Up-to-date certificering:

  • Profit First Professional
  • RB Belastingconsulent
  • NLP Practitioner

 

Machteld Koenraad

Financial Professional

info@machteldkoenraad.nl
06 26 36 46 10
Kvk: 64141039