Nationale Profit First Dag

19 maart 2021 is het weer Nationale Profit First Dag

Wil je nu eindelijk actie nemen op

√  de juiste financiële besluiten
een prettige oude dag
elk jaar winst maken
grip op je cijfers en
weten dat er altijd voldoende geld is voor salaris.

Herken je dit ?

√ Iedereen verdient aan je bedrijf, behalve jij
√ Je bedrijf loopt goed, heel goed, maar je houdt niets over
√ Soms lijkt het geld er harder uit te vliegen dan dat het binnenkomt
Financiële overzichten van je boekhouder bekijk je niet
√ Je hebt stress over de belastingaanslag, heb je wel voldoende apart gezet?

Profit First is een eenvoudige manier om je geldstromen te regelen zodat je in één-oog-opslag je financiële situatie ziet en met plezier je bankzaken doet.

Schrijf mij in!

Wat zeggen klanten?

Emma van Opstal: Profit First is in één woord verhelderend. Het systeem maakte duidelijk welke omzet ik moest halen om duurzaam mijn gewenste salaris op te nemen en ook nog winst te maken. Daarnaast krijg ik dankzij Profit First de kans om zelf een beleid voor mijn kosten vast te stellen, uit te voeren en hierop te sturen. Voorheen was dat nattevingerwerk. Nu kan ik bewust een richting bepalen en weloverwogen investeren in mijn onderneming. Kortom, het is voor mij een waardevolle methode die veel structuur geeft.

Klazien van Vliet: De focus van Machteld ligt op het trainen van ondernemers zodat ze zelf inzicht hebben in de financiële situatie van hun onderneming en hier zelfstandig mee aan de slag kunnen. Het maakt dat ik een stuk zelfverzekerder ben  en ook op basis van deze inzichten vooruit kan plannen voor mijn onderneming. 

Graag stel ik me voor:

Machteld Koenraad

Machteld Koenraad

Als Profit First Professional train en coach ik ondernemers die hard willen werken om hun wensen en dromen uit te laten komen. Ook in deze absurde tijden is dit mogelijk. Naast mijn onderneming zoek ik uitdagingen in het sporten. Op mijn verlanglijst voor komende zomer staat een triatlon.

Schrijf mij in!

Dit leer je op de Profit First dag: 

  • Hoe je altijd overzicht hebt over je geld. 
  • Hoe jij je altijd winst maakt. 
  • De vier basisprincipes van Profit First.
  • Hoe je vanaf vandaag winst kunt maken.

En je mag vooral zelf aan de slag.

Wanneer? 19 maart 2021 van 10 tot 12 uur.

Waar? Online via ZOOM, je ontvangt de link van te voren.

Wie? Machteld Koenraad, Profit First Professional voor ambitieuze ondernemers die grip willen hebben op hun geld.

Je zakelijke investering is € 97,- (excl. BTW)

 

Extra: Om direct te voelen wat overzicht over je financiën kan doen ontvangt je een handige DOE- HET- ZELF- kit.

Wil je ook je dromen waarmaken?

Schrijf mij in!